Gratulerar, du är nu med!

Du är framgångsrikt registrerad till Alberto Villoldos masterclass!

 

Du får nu via e-post all den information du behöver för att njuta av denna resa.

KÄNNER DU REDAN TILL VÅRA SOCIALA MEDIER-KANALER?​

Följ oss nu för att komma i kontakt med likasinnade och alltid vara uppdaterad
Telegram
Instagram

Vanliga frågor (FAQs)

När och var äger denna masterclass rum?

Vår gratis masterclass Mod att drömma med Alberto Villoldo äger rum online, i ditt eget hem eller var du än är. När du registrerar dig kommer du att få möjlighet att själv välja ett datum och en tid då du kan titta på din masterclass. Kom ihåg att lägga till ditt valda tillfälle i din kalender så att du inte missar din chans att ta del av Villoldos magiska värld. 

Hur länge kan jag titta på videon?

Då du har valt tid och datum för din masterclass så är det viktigt att du ser till att vara tillgänglig då, annars missar du möjligheten. Om något skulle komma emellan dig och din masterclass så förtvivla inte. Du kan alltid gå in och registrera dig på nytt till ett nytt datum. När du väl har kollat på din masterclass så kommer du även att få tillgång till inspelningen så att du kan repetera materialet flera gånger om du vill.

Är denna masterclass med Alberto Villoldo verkligen helt gratis?

Ja, att ta del av denna masterclass kostar ingenting.

Är denna masterclass på svenska?

Videon är på engelska med svenska undertexter. 

Hur kan jag dela den här upplevelsen med mina vänner?

Du kan helt enkelt skicka dina vänner och släktingar en länk till de videor som du gillade eller till inloggningssidan. Så fort de har registrerat sig och valt ett tillfälle så kan även de titta på videon.

Jag har en stor räckvidd (e-postlista, sociala mediekonton, tidskrift, osv.) och kunde tänka mig att marknadsföra händelsen professionellt. Hur kan jag bidra?

Vi har ett affiliateprogram där du kan registrera dig som affiliate-partner och därigenom få provision för varje köp av den kompletta kursen Mod att drömma med Alberto Villoldo som går att köpa efter denna gratis masterclass. Här hittar du all information du behöver!