Gratis Masterclass

På ENGELSKA med SVENSKA undertexter

Vakna upp från den kollektiva mardrömmen vi lever i just nu…
…och bemästra de gamla heliga metoderna som gör det möjligt att drömma världen till verklighet!

Mod att drömma: Shamanernas väg

Alberto Villoldo är utbildad medicinsk antropolog och tillbringade många år med att studera under schamanmästare och healers i Anderna med de sista av inkafolket!

Dessa shamaner flydde till de höga bergstopparna under spanska inkvisitionen för att skydda en mycket kraftfull kunskap som hade förmåga att förvandla världen!

Drömma med öppna ögon

Den heliga kunskap som inkafolket ville skydda från erövrarna var tekniker för att drömma med öppna ögon!

Den sanna kraften i dina drömmar

Dessa schamaner förstod att vi alltid drömmer världen till verklighet.

Dröm världen till verklighet

Om du behärskar din kraft och förmåga att drömma, kan du drömma om vad du vill, och det kommer att gå i uppfyllelse!

Mod att drömma: En fullständigt kostnadsfri masterclass med Alberto Villoldo

För att bemästra din sanna drömkraft ska du först lära dig hur du vaknar upp från denna kollektiva mardröm vi alla lever i just nu! Du kommer att lära dig att vara helt vaken… även medan du sover! Det är då du kommer att kunna utnyttja den sanna kraften i att drömma!

Omfamna schamanernas fascinerande och kraftfulla drömvärld i denna nya och helt kostnadsfria masterclass!

Klicka på knappen och välj önskat datum för din masterclass nu helt gratis

På ENGELSKA med SVENSKA undertexter

Världen är bara verklig, för att du drömmer den så

Här kommer de goda nyheterna: Du har makten att förändra världen! Och du behöver inte ens lägga möda på att försöka förändra din miljö! Om du bemästrar din kraft att drömma världen till verklighet, så förändrar du världen helt enkelt genom att drömma den annorlunda!

Den förbjudna gudomliga kraften

När européerna kom till Peru var de rädda för schamanernas skrämmande makt! Enligt deras religiösa övertygelse tillhör en sådan gudomlig kraft endast Gud.
Och schamanerna i berget gömde sig för att skydda dessa tekniker och blev bevarare av denna uråldriga visdom!
De höll dessa tekniker hemliga och väntade på rätt tid att frigöra denna kunskap och erbjuda den till världen för att kunna drömma en ny verklighet!

Profetiorna: Den nya människans ankomst

De gamla profetiorna säger att det kommer att finnas en tid då vi behöver dessa teknologier för att skapa fred, att lära känna moder jord igen och att hjälpa till att introducera tillkomsten av en ny typ av människa!

På ENGELSKA med SVENSKA undertexter

”Lycka är det enda som fördubblas när du delar den. Dela detta gratis innehåll med dina vänner!”

Instagram

Telegram
Whatsapp

ALBERTO VILLOLDO, PhD

I 25-års åldern var Alberto Villoldo den yngsta kliniska professorn vid San Francisco State University. Han ledde det Biologiska självregleringslaboratoriet och undersökte hur energimedicin kan förändra hjärnans kemi. En dag i sitt laboratorium insåg Alberto att hans forskning behöver bli större i stället för mindre, att han tittade ut ur fel ände av mikroskopet. Han behövde hitta ett system som var större än hjärnans neurala nätverk.

Alberto bytte ut sitt laboratorium mot ett par vandringsskor och en biljett till Amazonas - fast besluten att lära av forskare vars vision inte hade begränsats till linsen av ett mikroskop, från människor vars kunskapsbas omfattade mer än den mätbara, materiella världen han själv hade fått lära sig vara den ENDA verkligheten.

Spridda över hela Anderna och Amazonas var ett antal lärda eller "Earth Keepers" som mindes de uråldriga sätten. Alberto reste genom otaliga byar och små samhällen och träffade massor av medicinmän och -kvinnor. Avsaknaden av en skriftlig kunskapsbas innebar att varje by hade lagt till sin egen smak och stil till healingmetoderna som fortfarande levde kvar. I mer än 10 år övade sig Alberto med medicinfolket i djungeln.